Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, bek muhit koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde konulenmiş çelik ve sert bulunur.

Dairesel yangın merdivenleri çoklukla çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda güvenliği sahip olmak bağırsakin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım ayrıca elementlere karşı muhafaza sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Montaj: Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 takım tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en kebir üstünlükı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak bağırsakin yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu strüktürnın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page